Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

AMD-behandling og øjenbehandling hos akupunktør

Hos Let i Balance i Vejle tæt på Horsens og Fredericia kan du få en AMD-behandling af en akupunktør med lang erfaring som professionel sygeplejerske. AMD-behandling er en øjenbehandling i forbindelse med aldersbetinget macula degeneration (AMD), som er forkalkninger på nethinden.

AcuNova er en ny metode inden for AMD-behandling

​Jeg udfører både tør og våd AMD-behandling med AcuNova, som er en forholdsvis ny og revolutionerende måde at behandle øjensygdomme og mange andre sygdomme/lidelser på. Akupunkturmetoden er opfundet af danskeren John Boel Sr., og han har været min læremester.

AMD-behandling med AcuNova sker ved, at jeg indsætter nåle i hænder, fødder, knæ, øjenbryn, mave og pande, men naturligvis ikke i øjnene. Mange såkaldte "uhelbredelige" øjenlidelser, heriblandt også blodpropper og hjerneblødninger, der har påvirket synet. Dog ikke skelen og nærsynethed hos voksne. Det er ikke altid muligt at helbrede, men jeg kan normalt bedre tilstanden.

​I de to første uger behandles patienten hver dag, hvilket sker to gange dagligt med en times pause imellem (dog ikke i weekenden). 

Den første evaluering sker efter ti dage, og hvis synet er forbedret, fortsætter den i tredje uge med 2 behandlinger, hvorpå den nedtrappes til én behandlingsdag om måneden. Behandlingsforløbet bliver anderledes, hvis synet er forværret eller uændret ved første evaluering.

De fleste patienter opnår en forbedring med AcuNova

​Nogle opnår meget stor succes med en AMD-behandling, mens omkring 10 % er resistente over for akupunkturbehandling. Andre skal igennem et længere behandlingsforløb.

Følg diskussionen om akupunkturens virkning på øjenlidelser på min læremesters hjemmeside: www.akupunkturavisen.dk.

Du kan bestille tid til en AMD-behandling ved at kontakte mig på telefon 51 24 19 52 eller på e-mail info@letibalance.dk.​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk