Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Fertilitetsbehandling med akupunktur

Mange har problemer med at blive gravide, dette giver en frustration og stress, som påvirker kroppen i en negativ retning. Årsagerne til infertilitet kan være mange, og ligge både hos manden og kvinden. Hos Let i balance v/Birthe Svendsen tilbyder jeg fertilitetsbehandling med akupunktur og laser i Vejle, nær Fredericia og Kolding.

De senere år er der kommet fokus på akupunkturs virkning på barnløse par, og der er i denne omfattende forskning tydelige tegn på, at akupunktur har en meget positiv virkning på at genskabe en balance i kroppen, og derved øges et positivt resultat, både med og uden kombination med lægelige fertilitetsbehandling. 

Virkningen ligger i øget gennemstrømning af æggestokke og livmoder, påvirkning af nervesystemet, dæmpning af stress og angst og sandsynligvis også ved påvirkning af hypofysens overordnede hormonproduktion.

Sådan foregår fertilitetsbehandling for kvinder

Fertilitetsbehandling med akupunktur for kvinder foregår 5 dage i træk, men kan dog variere alt efter individuelle behov. Jeg afstresser og afbalancerer kroppen, stimulerer hjernen (homoncentreret) og kønsorganerne. Behandlingen skal foregå mellem sidste menstruation, og tidspunkt for start af ægløsningen.

Kvinder der har svært ved at blive gravide, får stimuleret kroppen, så den har bedre mulighed for at tage imod fostre og producere æg.

Det kan også være kvinder, som har svært ved at holde på fosteret, og som deraf oplever spontan abort.

Prisen for en fertilitetsbehandling med akupunktur for kvinder er 2050 kr for 5 dage, men kan variere.

Mænd kan også få behandling mod barnløshed

Ved fertilitetsbehandling til mænd går jeg ind og afbalancerer og afstresser kroppen generelt, og optimerer energien i kønsorganerne. Det er muligt at forbedre mænds sædkvalitet meget betydeligt med akupunktur. Der kan også modtages laser på mandens pung, som optimerer sædkvaliteten.

Min anbefaling er, at mænd får fertilitetsbehandling 2-3 gange. Dette kan variere alt efter individuelle behov.

Hvis der ikke opnås graviditet efter den første periode, give der derefter behandling derefter 1 gang om måneden, indtil der er opnået graviditet.

Kontakt mig for at høre mere om behandlinger mod barnløshed

Jeg kan optimere manden og kvindens krop til at kunne modne æg, så det sætter sig fast i livmoderen. Jeg kan også optimere forholdene i livmoderen, så ægget nemmere kan sidde fast.

Fertilitetsbehandling er på den liste, som WHO har udarbejdet over tilstande, hvor akupunktur har en særdeles god effekt.

Ring til mig på telefon 51 24 19 52, eller skriv til mig på e-mail info@letibalance.dk.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk