Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Graviditetsgener afhjælpes med akupunktur

I graviditeten er mor og barn et, hvor moderens tanker og psykiske befindende påvirker fosteret. I kinesisk medicin mener man, at stress og psykisk belastning hos moderen kan være medvirkende til bl.a. kolik og astma.

Man kan berolige og harmonisere mor og barn ved akupunktur, hvorved barnet efter fødslen bliver mere roligt og harmonisk.

Hos Let i balance v/Birthe Svendsen i Vejle nær Fredericia og Kolding, tilbyder jeg akupunkturbehandling mod graviditetsgener. Akupunktur er en meget effektivt og uden bivirkninger. 

De typiske graviditetsgener er:

  • Træthed
  • Kvalme
  • Bækkenløsning
  • Lændesmerter
  • Ophobning af væske i kroppen (ødemer)
  • Carpaltunnel-syndrom

De typiske graviditetsgener kan behandles

Kvalme og træthed er ofte de første symptomer, der opleves i forbindelse med graviditeten.​

Graviditetsgenerne kan blive så voldsomme, at den gravide taber sig og almentilstanden påvirkes i alvorlig grad. Mod kvalme og opkastning kan akupunktur have en meget gavnlig effekt.

Senere i graviditeten oplever mange bækkensmerter, som kan skyldes en ømhed i bækkenet eller bækkenløsning. Mange udvikler carpaltunnel-syndrom, som forårsager smerter i hænderne og derved påvirker søvnen og almenvellet.

Har du tidligere født ved igangsættelse eller gået over tid, så kan jeg hjælpe med modning op til fødslen, hvilket øger chancerne for en normal fødsel. Modningen foregår via akupunkturbehandling, som bl.a. gør at smerten bliver reduceret væsentligt.

Kontakt mig for mere information

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 51 24 19 52, eller skrive til e-mail info@letibalance.dk, hvis du vil have mere information om behandlingen, eller hvis du oplever graviditetsgener som skal behandles.​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk