Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

AcuNova

AcuNova er en moderne akupunkturmetode. Den blev opfundet af danskeren John Boel. Akunova blev introduceret i år 2000. I starten blev metoden kaldt Akupunktur 2000, men efter den internationale anerkendelse, som metoden har opnået, fik den nyt navn. Systemet er ligeså genialt, som det er enkelt.

AcuNova virker gennem reflekspunkter i og omkring alle led i kroppen. Fra centre i leddene, sendes besked videre til hjernen, som straks går i gang med at udbedre det pågældende problem, som er i kroppen.

Denne metode virker på langt de fleste problemstillinger i kroppen, og er meget effektiv ved smerter. Det mest epokegørende har dog været effekten på øjenlidelser. Her har den opnået speciel anerkendelse.

Ved en intensiv behandling er det muligt at forbedre synet på AMD (aldersbetinget makula degeneration) patienter hos ca. 80 %.

Denne metode er blevet verdenskendt og i mange lande har øjenlægerne inddraget denne som et tilbud til patienterne, da der ikke har et biomedicinsk tilbud til denne store patientgruppe.​​

Ved AkuNova sættes nålene i leddene.​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk