Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

TCM Akupunktur

Traditional Chinese Medicine.

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, der bygger på teorien om at sygdom og lidelser opstår på grund af energimæssige ubalancer i kroppen og disse kan korrigeres ved at stikke nåle ind i særlige punkter gennem huden. Hermed sætter man gang i kroppens egne helbredende kræfter.


Ifølge akupunkturen står kroppens indre organer i forbindelse med kropsoverfladen gennem et kompliceret net af kanaler, som kaldes meridianer. Der er 12 medianer, der forsyner alle kroppens dele med livs energien qi. Qi løber gennem alt levende og cirkulerer i kroppen gennem systemet af meridianer. Qi giver på den måde næring til kroppens livsprocesser.

Meridianerne når kropsoverfladen ved de såkaldte akupunkturpunkter. Gennem punkterne kontakter akupunktøren livsenergien og forsøger at regulere kroppens energi balance med spidsen af sin nål. Ifølge de gamle kinesiske tekster er der 365 akupunkturpunkter, der modsvarer årets dage, men senere er der tilføjet yderligere punkter.

Forudsætningen for god helbredstilstand er, at livsenergien frit og uhindret kan cirkulere i meridianerne. Når Qi-energien blokeres, hvilket kan ske pga. vedvarende stress og forkert kropsholdning, kost eller tankegang, kan energiblokeringerne føre til træthed, smerte og sygdom. Når akupunktøren arbejder med akupunktørpunkter, kan han eller hun påvirke energistrømmen med sin nål og korrigere ubalancen, så der igen opstår balance.

Akupunktur bruges til behandling af både akutte og kroniske sygdomstilstande samt til smertelindring og forebyggende behandling.​​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk