Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Cupping

Cupping er en 1000 år gammel tradition, som virker ved, at der skabes underskud i kopper, som sættes på ømme eller spændte muskler. Dette kombineres med kroppens akupunkturpunkter. Derved afgiftes kroppen og inflammationer mindskes. Behandlingen er smertefri, ja, faktisk føles det behageligt.

Muskelspændinger og stagnationer i bindevævet er skyld i rigtig mange lidelser i dagligdagen. Mest kendt er selvfølgelig spændingshovedpiner, og rygsmerter, men langt alvorligere er det, hvis man i lang tid går med en spænding, f.eks. i den ene side af kroppen. Så indretter resten af systemet sig på at kompensere for skævheden, og der opstår på lang sigt en overbelastning af knogler, brusk og led, hvilket giver ømhed, slid og måske inflammation, der videre leder til overbelastning af immunsystemet.

Det anvendes til

  • Lokale muskelspændinger

  • Bindevævslidelser, som f.eks. appelsinhud

  • Gammelt arvæv

  • Stagnationslidelser og ophobning af giftstoffer i væv og væskesystemerne

Det er oftest ryg, skuldre, lænd og mave, der behandles, men det kan også være på arme og ben.

Cupping med sugekopper​

​Somaia fortæller:

Det var bare helt fantastisk at få behandling med de kopper. Jeg var så øm i skuldermusklerne, det var blevet værre og værre det sidste ½ år, og jeg var meget generet af det. Siden behandlingen har mine muskelspændinger stort set været væk. Og så var det faktisk behageligt.

Citat af akupunktør Helle Bruun:

”Når musklerne er spændte som hoppebolde og affaldsstofferne hober sig op, så har du brug for en virkelig dyb massageform til at afspænde og udrense din krop. Cupping kan være svaret på dine bønner – det er en ældgammel behandling, som kineserne har yderligere forfinet ved at kombinere den med akupunkturens systematiske syn på kroppens energibalancer.”

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk