Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Metasundhed

Hvad er metasundhed?​

METAsundhed er en ny og holistisk sundhedsmodel, som viser, at sygdom ikke er én af naturens "fejltagelser", men det er kroppens naturlige forsøg på at genoprette balancen. Metasundhed/Metamedicin er et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens.

Det er en model som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer. Du vil opdage, at din krop går fra at opleves besværlig, til at være din egen intelligente medspiller.

Du har nok oplevet, at der kan være en sammenhæng mellem din krop, dine følelser, dine tanker og din sundhed, f.eks. hvis du i en periode har haft vældig meget at se til, tager på en tiltrængt ferie – og bliver syg!

Mange vise mænd/kvinder har i århundreder set på mennesket ud fra et holistisk aspekt, og ny videnskabeligt dokumenteret forskning kan nu også påvise, at sygdom, symptomer og smerter i virkeligheden er en biologisk og meningsfuld proces. Det er kroppens måde at håndtere en bestemt følelsesmæssig oplevelse, et traume eller en indre konflikt.​

METAsundhed er en effektiv diagnosemetode, som hurtigt og tydeligt synliggør status quo om din sundhedstilstand.

Den nye forståelsesmodel kaldes for METAsundhed og bygger bro mellem naturvidenskaben og den alternativ behandling. Der er altså ikke tale om en ny terapiform eller behandlingsmetode. Det er en diagnosemodel, som kan forklare, hvor vi er i sygdoms

/helingsprocessen.

Det er så muligt at finde den behandling der er brug for til bedre og hurtigere at støtte den naturlige helbredelse. Effektive behandlingsmetoder kan være tankefeltterapi, akupunktur, zoneterapi og andre former for alternativ behandling, men også traditionel medicin og behandling kan være virksomme, det afhænger helt af problemet.

Jeg hjælper dig med at finde den psykiske årsag til din sygdom ved hjælp af METAsundhed.​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk