Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Behandling af børn

Akupunktur er en sikkert og effektivt måde at behandle børn. Det er et mindre indgreb både energetisk og tidsmæssig end vestlig medicin.

Børn har en meget dynamisk energi i kroppen og deres ubalancemønstre er enklere end hos voksne. Derfor responderer de rigtig godt på akupunktur. De bliver let syge og deres sygdomme kan hurtig udvikle og ændre sig. Til gengæld er resultatet af behandlingen og helbredelsen ofte lige så hurtigt. Det er ikke udsædvanligt at kunne se en ændring hos barnet umiddelbart efter nålene har været sat i.

Det kræver noget af behandleren, at behandle børn. Derfor er mange års arbejde som sundhedsplejerske et vigtigt redskab for mig. De kan være nervøse bange for, hvad der skal ske. De ikke ved, hvad det her går ud på, men de har måske hørt, at de skal stikkes med nåle. Og det er ikke noget børn synes om!! Derfor er det vigtigt, at I som forældre er rolige og trygge omkring det, der skal ske. Og det skal jeg nok hjælpe jer med.

Hos helt små børn (0-5 år) skal nålene ikke sidde i kroppen. De skal bare ind og ud igen med det samme. Hos lidt større børn (5-10 år) skal nålene sidde ca. 5 minutter og 10 minutter for børn som er 10-14 år gammel.

Børnene plejer at bliver meget overasket over, at det ikke gør ondt, og de knapt registrerer stikket. Endvidere bliver mange børn meget motiveret for at fortsætte behandlingen efter første gang, fordi de kan mærke en forbedring i deres tilstand.

Typiske lidelser som jeg behandler børn for er kolik, hudlidelser herunder - eksem, astma og luftvejslidelser, søvnløshed, koncentrationsbesvær herunder ADD/ADHD, fordøjelsesproblemer, sengevædning. Gentagne infektioner, især de børn, som bliver syge, hver gang de kommer tilbage i vuggestue eller børnehave.​​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk