Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Ødem og væskeophobning lindres med akupunkturbehandling

Let i Balance er beliggende i Vejle mellem Kolding og Fredericia og tilbyder behandling for ødem af en akupunktør, der har lang erfaring som professionel sygeplejerske. 

Behandling af ødem skal udføres overalt på kroppen, men er primært på hænder, fødder og ben.

Forstyrrelser i kredsløbssystemet fører til ødem

​Ødem er en form for diffus væskeophobning i et eller flere af kroppens væv eller organer. Det blev tidligere kaldt for vattersot. Det ses især på hænder, fødder og ben, men det kan forekomme alle steder på kroppen. 

Lymfe- og karsystemet opsuger normalt den overskydende væske i kroppen, men blandt andet alderdom kan føre til, at hjertet og kredsløbssystemet ikke længere fungerer optimalt.

Væskeophobning kan ske i forbindelse med sygdom, graviditet og alderdom, og det vil normalt blive behandlet med vanddrivende lægemidler. Derudover kan ødem behandles med akupunktur.

Før du går i behandling hos mig, bør du konsultere din læge, så du er sikker på, at du ikke har en udiagnosticeret sygdom.

Akupunktur er en alternativ behandlingsform, der har til formål at genoprette kroppens energibalance. Behandling af ødem udføres ved, at der indsættes tynde og sterile nåle i bestemte områder på kroppen. 

Akupunkturbehandling er normalt ikke forbundet med smerte, og det er helt smertefrit, når nålen først er indsat.

Bestil tid til akupunkturbehandling af væskeophobning

​Du kan kontakte mig på telefon 51 24 19 52 eller på e-mail info@letibalance.dk for at bestille tid til en akupunkturbehandling af ødem. Du kan også høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk