Ring gerne på

Mange psykiske og fysiske problemer er nu fortid

Jeg hører ikke til de personer, der tror på mirakler og når det kommer til alternativ behandling, har jeg en sund skepsis. Jeg har en lang sygehistorie.I dag er jeg 36 år, har 4 indlæggelser på psykiatrisk afdeling bag mig, har haft et hårdt liv med ond i sjælen. Stress og udbrændthed.

Jeg henvendte mig i 2013 til Birthe, og det skulle hurtigt vise sig, at Birthe vidste meget mere end andre behandlere, som jeg har støt på gennem tiden. Min stress og depression er nu væk, mit tarmsystem er kommet i orden og min migræne er stort set væk.

Birthe har brugt akupunktur, laser, cupping og healing som metoder, og jeg er for første gang i mit liv rodfæstet, har fået jordforbindelse, og det er helt utroligt. Jeg føler mig stærkere og gladere, livet føles ikke længere håbløst.

Jeg er så glad for, at jeg har taget ansvar for mit eget liv, og håber at blive en patriot for andre med svære livsbetingelser. Tak for din fantastiske hjælp, Birthe. Endelig kan jeg se klart. ”I can see clearly now the rain has stoped, it´s gonna be a bright sunshiny day”. Hvor er det fantastisk, hvor mange muligheder vi har, hvis vi tør bede og række u defter hjælpen. Jeg er ikke blevet rask, men jeg har nu en måde at leve med min psyke på og fået et bedre liv med flere muligheder, end der stod skrevet i mine kort.


Cecilie Brødløs, 36 år

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk