Ring gerne på

Jeg fik synet tilbage

Mit syn var blevet tiltagende dårligt i løbet af tre måneder, jeg kunne kun læse de store overskrifter i avisen og ikke længere køre bil. Besøget hos øjenlægen var meget nedslående: Jeg havde kun 32 % syn tilbage, og jeg kunne forvente i løbet af kort tid at blive næsten blind. Jeg fik diagnosen AMD, Aldersbetinget Macula Degeneration. Jeg var meget ked af det.


Min datter undersøgte alternative behandlingsmuligheder og fandt frem til Birthe Svendsens akupunkturklinik i Vejle. Jeg startede med 2 behandlinger om dagen i 12 hverdage i træk. De sidste dage kørte jeg selv dertil og i pausen læste jeg i de blade og pjecer, som Birthe har i klinikken. Jeg var en meget glad mand, det har på alle måder været en god oplevelse.


Efterfølgende besøg hos øjenlægen var samsemmende: første gang var synet bedret til 80 % og sidste gang til 100 %.


Nu fortsætter jeg en gang om måneden for at bevare det gode resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale andre med AMD at få behandling hos Birthe i Vejle.


Efter 1½ års behandlinger 1 gang om måneden, har min øjenlægen erklæret, at den våde AMD er væk nu. Så jeg fortsætter med glæde mine behandlinger hos Birthe, læser bøger, kører bil og glæder mig over den meget større livskvalitet, som jeg har fået. På trods af, at øjenlægerne dømte mig til hurtigt at miste synet.

Svend Møller, Horsens

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk