Nyhed! Ny samarbejdspartner i klinikken​

Læs mere om Nelly her

Certificeret arkupunktør

Genopret balancen i kroppen

Slip for dine smerter

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Profil​

Jeg uddannede mig til sygeplejerske i 1977 og arbejdede de første 12 år indenfor forskellige områder: Hudpatienter, børn, ældre, medicinske og gynækologiske patienter. Desuden indenfor ALLE kategorier i en mobil klinik i Afrika og bygdesygeplejerske / sundhedsplejerske i Grønland.

Jeg uddannede mig til Sundhedsplejerske i 1989 og afsluttede suppleringsuddannelse i medicinsk antropologi i 1998.

Jeg uddannede mig i øreakupunktur i 2007 og afsluttede Master Akupunktør i moderne - og kinesisk akupunkturved Akupunktur Universitet i 2011. Desuden har jeg uddannet mig i tankefeltsterapi TFT og EFT,
hvilket jeg ofte har kombineret med akupunkturbehandlinger. I behandlingerne benytter jeg nåle, kugle- og Lifewave plastre, som jeg er uafhængige distributør af.

Jeg har sideløbende med mit arbejde altid holdt mig opdateret med viden og videreuddannet mig. Bl. a. har jeg været på 4 ugers studietur til et kinesisk Universitetshospital i det vestlige Kina. Se mit CV længere nede på siden.

Jeg tror, at vores krop, psyke, sociale liv og miljø er faktorer, som spiller sammen og påvirker os på forskellig vis. Normalt er kroppen god til at helbrede sig selv, men af og til kommer vi ud for belastende forhold, hvor vi overmandes af sygdom, smerter eller tristhed. I perioder, hvor vores immunforsvar er i bund, og vi bliver meget modtagelige overfor sygdomme. Vi kan hjælpe kroppen/psyken og styrke immunforsvaret og rette op på de sårbare områder og finde tilbage i en god balance. Her har jeg erfaring med, at akupunktur og TFT tankefeltterapi kan være til fantastisk hjælp.​​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

​Let i balance v/Birthe Svendsen

​CVR: 34654891

Fredericiagade 3, 7100 Vejle

CV

​Se hvad jeg har foretaget mig gennem livet, her

SA-registreret

​Kontaktinformation

Telefon: 51 24 19 52

E-mail: info@letibalance.dk